Setari Cookie-uri

Cum iti amenajezi locuinta in functie de zodii?

Modul in care o locuinta este decorata reflecta temperamentul celui ce locuieste in ea si stilul sau de viata. Avand in vedere faptul ca amenajarile ne pot influenta din punct de vedere psihologic, felul in care propriul camin arata trebuie sa surprinda personalitatea fiecaruia si sa fie adaptat nevoilor cotidiene. Totodata, zodiile joaca un rol important in aceasta privinta, caracteristicile fiecarei zodii in parte influentand, la randul lor, procesul de amenajare.

Sagetator
Sagetatorul este asociat cu spatiile cat mai mari, fiind o fire independenta si intreprinzatoare. Locuinta sagetatorului este dominata de obiecte ludice, asadar aceasta poate fi accesorizata cu elemente precum hartile vechi, placile de vinil agatate pe pereti sau cu mai multe ceasuri de perete, de culori diferite. Stilul pop art este un stil jucaus, ce se potriveste sagetatorilor si care le va pune in valoare personalitatea.
Capricorn
Capricornul va opta pentru culori reci, combinand nuante de maro cu verde inchis sau indigo. Stilul abordat este unul clasic, dar sobru, in linii simple. Canapelele sunt din piele, in culori cat mai inchise, celelalte piese de mobilier fiind robuste, cu accente vintage, iar tesaturile mate. Camerele nu sunt foarte accesorizate, punandu-se accent pe simplitate.
Varsator
Varsatorul va alege un decor cat mai minimal, care se remarca prin confort. Va opta intotdeauna pentru mobilier in tendinte, iar culorile predominante sunt albastrul, bleumarinul si griul. Amenajarea contemporana este sustinuta de accesoriile abstracte si de gadget-uri de ultima ora.
Pesti
Nativii din Pesti au latura artistica foarte dezvoltata si sunt firi visatoare si sensibile. Acestia vor opta pentru aranjamente neobisnuite, dar extrem de interesante, iar caminul lor va fi inundat de lumina. Obiectele de arta invadeaza locuinta, iar tesaturile sunt foarte fine si diafane. Aceasta zodie apartinand elementului Apa, tema cea mai potrivita este cea marina, decorand-o sticlute cu nisip colorat, vase turcoaz, tablouri cu motive marine sau accesorii din scoici ori stuf.
Foto: Mac&Mac Interiors
Un articol de Ana Marin
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.