Setari Cookie-uri

Amenajarea dressing-ului

Spatiul pe care il alocam garderobei trebuie sa fie suficient de mare, adaptat nevoilor noastre din viata de zi cu zi, trebuie sa fie aerisit, dar, mai ales, sa imbine componenta functionala cu cea estetica. Importanta unui loc destinat depozitarii hainelor a dus la aparitia dressing-urilor, incaperi menite atat inmagazinarii hainelor, cat si a incaltamintei si a accesoriilor vestimentare.

Fiecare dintre noi se confrunta cu probleme ce tin de metodele de depozitare, mai ales in ceea ce priveste hainele, cu atat mai mult cu cat oamenii din zilele noastre sunt foarte preocupati de propriul aspect. Desi “haina nu il face pe om”, aceasta a devenit o eticheta in relatiile cu cei din jur, modul in care ne imbracam reflectandu-ne personalitatea. Tocmai din aceste motive spatiul pe care il alocam garderobei trebuie sa fie suficient de mare, adaptat nevoilor noastre din viata de zi cu zi, trebuie sa fie aerisit, dar, mai ales, sa imbine componenta functionala cu cea estetica.

Importanta unui loc destinat depozitarii hainelor a dus la aparitia dressing-urilor, incaperi menite atat inmagazinarii hainelor, cat si a incaltamintei si a accesoriilor vestimentare. Astfel, hainele vor fi pastrate in ordine, curelele, gentile si palariile vor avea spatiile proprii de depozitare, iar articolele de incaltaminte nu mai sunt inghesuite, ci sunt asezate organizat. Dressing-ul a inceput sa se bucure de o popularitate din ce in ce mai mare, inlocuind clasicele dulapuri, tocmai datorita rafturilor speciale si suporturilor de umerase cu care este prevazut.

Citește și:

De ce este util un astfel de spatiu? Nu numai pentru ca pastreaza hainele intr-un mod propice, ci si pentru ca va elibera dormitorul. Mai mult, dressing-ul permite o compartimentare a spatiului eficace si o modalitate de depozitare eleganta. In primul rand, dressing-ul este asociat cu multitudinea de suporturi si de accesorii cu care este echipat, dar si cu diversele materiale din care poate fi realizat.

In general, o astfel de incapere poate fi amenajata intr-o locuinta cu dimensiuni mai mari. Cu toate acestea, daca locuiti la bloc, debaraua specifica apartamentelor poate fi transformata cu usurinta. Indiferent unde locuiti, inainte de a incepe procesul de amenajare, trebuie sa masurati incaperea respectiva, pentru a maximiza spatiul. Pentru a castiga cat mai mult spatiu de depozitare, corpurile pot avea inaltimea incaperii, alegand un sistem pentru umerase reglabil. Optati pentru un corp cu rafturi reglabile de sus pana jos; pentru un aspect nonconformist, un corp asemanator poate fi prevazut cu diverse cutii din plastic, carton sau nuiele impletite. Barele pentru umerase nu trebuie sa lipseasca, iar incaltamintea poate fi depozitata in rafturi sau in suporturi realizate din bare verticale, prevazute cu forme pentru pantofi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.