Setari Cookie-uri

Solutii de depozitare a articolelor din bucatarie

Indiferent de cat de mare sau mica este o bucatarie, organizarea corecta a spatiului si depozitarea veselei si a aparatelor electrocasnice va vor usura activitatile zilnice desfasurate in bucatarie. Aceasta nu numai ca reprezinta locul in care gatim si luam masa, ci imprumuta din calitatile unei camere de zi, fiind, la urma urmei, spatiul in care ne petrecem o mare parte din timp.

Un organizator textil, prins de usa, va va ajuta la eficientizarea spatiului, putandu-i adauga cutii in care sa depozitati volumul mare de pungi de plastic de la cumparaturi; de asemenea, pungile pot fi inmagazinate intr-un recipient special, pe care il puteti procura de la orice magazin cu articole de bucatarie, sau intr-un saculet, atarnat langa organizatorul de pe usa. Totodata, painea poate fi pastrata intr-un cos, ce poate fi suspendat sau plasat intr-un dulap.
Nu ignorati spatiul de sub chiuveta. Aici puteti depozita detergentii si produsele de curatat, iar pentru a profita la maximum de el, achizitionati un cos de gunoi care se instaleaza pe interiorul usii. In ceea ce priveste aparatele electrocasnice, pastrati-le pe cele absolut necesare si depozitati-le intr-un corp de tip soldat.
Desi multa lume nu acorda foarte multa importanta obiectelor destinate depozitarii, acestea joaca un rol important in obtinerea unui spatiu aerisit, ordonat si propice desfasurarii activitatilor din cadrul bucatariei, ca atare, ele trebuie sa fie si in consonanta estetica cu restul incaperii.
In imagini: Foto 1: Coffee Set - JasmineWay
Foto 2: Zevro Triple Food Dispenser -
Stylish Life
Foto 3: Kitchen Roll Rack -
JasmineWay
Foto 4: Duck Egg Kitchen Set -
Tesco SS
Un articol de
Ana Marin
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.