Setari Cookie-uri

Cum alegi canapeaua potrivita?

Canapeaua este un element de o reala importanta, iar alegerea potrivita a acesteia trebuie sa se bazeze pe mai multe criterii. Ajunsa piesa centrala din incapere, canapeaua este cel mai vandut obiect de mobilier din intreaga lume si intotdeauna, in amenajarea unui living, accentul va cadea pe aceasta. Cu siguranta, confortul acestui element primeaza in fata aspectului, insa nu trebuie sa constituie un motiv de neglijare a acestui detaliu.

Urmatoarea etapa vizeaza culoarea si modelul. Puteti merge pe o combinatie ton sur ton, toate obiectele de mobilier fiind in diferite nuante ale aceleiasi culori sau puteti alege o culoare contrastanta celei a incaperii, punand in valoare intregul ansamblu. Camera poate fi animata daca alegeti o canapea cu motive florale sau geometrice, iar pernele decorative vor intregi imaginea.

Canapelele din stofa sunt mult mai accesibile la pret, iar imprimeurile sunt disponibile intr-un numar mare. Acestea pot fi dehusabile, iar intretinerea lor nu este deloc grea, petele putand fi curatate cu o carpa inmuiata in otet sau bicarbonat. Canapelele din piele, insa, prezinta avantajul de a nu se imbiba cu lichide. Sunt elegante, rafinate si au o durata de viata mai lunga, insa si pretul lor este mai mare. In acest caz, puteti opta pentru o canapea din piele ecologica si veti avea o canapea cu acelasi aspect, dar la un pret mult mai mic.

Citește și:

Indiferent de modelul ales, in momentul achizitionarii unei canapele, aveti in vedere ca aceasta sa satisfaca exigentele de ergonomie, de design, dar mai ales de confort, confortul fiind, inainte de toate, un aspect indispensabil.

Canapea 1: Canapea extensibila 3 locuri Atlantic - 3790 lei
Canapea 2: Canapea extensibila 3 locuri Cube - 1760 lei
Canapea 3: Canapea 2 locuri Delia - 2810 lei

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.