5 metode de a decora peretii

5 metode de a decora peretii
Kudika
10 Februarie 2010

Pentru a avea o locuinta care sa surprinda prin originalitate, bun gust si care sa se diferentieze de celelalte printr-o nota discordanta, amenajarea peretilor reprezinta o solutie viabila, ce va oferi o imagine de ansamblu activa si, totodata, personala.

4. Tablourile
Tablourile, obiecte care nu se devalorizeaza niciodata, sunt, probabil, si cele mai cunoscute. Pentru un look nonconformist, asezati asimetric sau in scara trei tablouri cu motive florale, incaperea va capata un aspect rafinat si, totodata, veti inchide perspectiva. De asemenea, sunt in voga tablourile abstracte si cele in stil pop art, cu desene stilizate si culori dinamice. Fotografiile alb-negru vor da o nota sofisticata incaperii, ca si accent. Fiind o non-culoare, negrul va anima spatiul, intensificand culorile din jur.
5. Sculpturile
Diferitele sculpturi sau statuete pentru perete din fier forjat sau lemn, cu forme cat mai abstracte, vor conferi spatiului o imagine unica. Recomandabile spatiilor decorate in stil minimalist, aspectul obtinut cu ajutorul acestora va fi unul pe masura.
In imagini: Foto 1: Dandelions & Cow Parsley Wall Stickers - BODIE AND FOU
Foto 2: Jimi Hendrix Canvas Art - Artylicious.co.uk
Foto 3: Ceramic Bird Plaques -
Matalan Home AW09
Un articol de
Ana Marin

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri