Setari Cookie-uri

Tendintele 2010 in materie de culori

Pentru a nu obtine un rezultat nefericit, paleta cromatica trebuie studiata indeaproape, atat alegerea potrivita a culorilor, cat si modul in care le compunem si le asociem constituind un procent foarte ridicat din aspectul intregului ansamblu. Adesea, pentru a schimba infatisarea unei incaperi, multi dintre noi apeleaza la schimbarea culorii peretilor sau a obiectelor decorative. Un spatiu isi poate schimba modul de perceptie a dimensiunilor prin intermediul culorilor si, mai mult, poate parea mai cald sau mai rece.

Dupa cum am spus, turcoazul este urmat, ca si tendinta, de galben si de verde. Verdele este o culoare foarte odihnitoare, este calma si usor de asortat si, in functie de tonul ales, poate fi folosita atat in cantitati mari, pentru vopsirea peretilor, de exemplu, cat si in cantitati mai mici. Cat despre galben, acesta este o culoare calda si optimista, folosita, insa, in tonuri puternice, poate deveni obositoare si stresanta. Utilizat in tonuri palide, ofera stralucire spatiului, caldura si luminozitate.
Daca doriti ca incaperea dumneavoastra sa fie una vioaie si plina de personalitate, optati pentru cateva accente turcoaz, iar rezultatul va fi unul pe masura.

In imagini: Foto 1: Loui Loui Summers Eve - House Couturier
Foto 2: Horizon Ocean Wallpaper -
House Couturier
Foto 3: Lights Collection By B&q Viken Glass Table Lamp Blue -
B&Q
Un articol de
Ana Marin

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.