Setari Cookie-uri

Arta fotografica pentru peretii casei tale

Cautand subiecte interesante pe Forum am descoperit un topic in care se discuta rolul fotografiei artistice in amenajarile interioare. Iata ce parere au membrii Comunitatii despre acest subiect.

ginger
“Mie fotografiile nu mi se par nici non-valori nici kitch, nici de prost gust si nici o forma ieftina de decorare. Intr-o fotografie decorativa, figurativa sau cum o fi ea, fotograful si-a expus sufletul, a incercat sa transimta o idee prin imaginea aceea, la fel cum pictorul incearca sa transmita o idee prin tabloul lui, doar ca sunt tehnici diferite. O fotografie inramata poate costa chiar mai mult decat o pictura in ulei pe panza de exemplu, si poate arata chiar mai bine si poate fi cu mult mai impresionanta. Mi se pare ca in zilele noastre arta digitala si arta fotografica sunt judecate gresit. Aceasta mentalitate trebuie schimbata. Aceste forme noi de arta, aceste tehnici noi fac parte din arta contemporana.
Cel care a deschis aceasta discutie, si anume condo000990, revine si ofera cateva lamuriri: “Fotografia este arta dar din pacate inca la noi in tara lumea este foarte reticenta la fotografia de arta si o vede strict ca fotografie de familie sau de ziar. De aceea am si pornit topicul acesta sa vad reactiile si parerile in general."
Daca esti doresti sa parcurgi si celelalte comentarii legate de acest subiect, inclusiv pe cele negative, sau doresti sa ne impartasesti propria parere, te invitam sa participi la aceasta discutie deschisa pe Forum printr-un simplu click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.