Setari Cookie-uri

Arta fotografica pentru peretii casei tale

Cautand subiecte interesante pe Forum am descoperit un topic in care se discuta rolul fotografiei artistice in amenajarile interioare. Iata ce parere au membrii Comunitatii despre acest subiect.

Cautand subiecte interesante pe Forum am descoperit un topic in care se discuta rolul fotografiei artistice in amenajarile interioare. Am ramas suprinsi sa aflam ca noile tehnici artistice nu prea sunt agreate de publicul larg. S-ar parea ca fotografia artistica este asociata de catre multe persoane cu lipsa bunului gust si al culturii. Desigur, in afara de comentariile negative, in acest topic se gasesc si o serie de pareri pozitive, pe care le-am selectat pentru voi in articolul de fata.
condo000990 este cel care deschide topicul legat de arta fotografica: “Cum vi s-ar parea sa va decorati locuinetele cu fotografii artistice?”.
Iata cateva dintre raspunsuri:
ingrid
“Fotografiile artistice imi plac foarte mult. Acestea trebuie sa se potriveasca stilului camerei si sa fie inramate adecvat.”
aliadee
“Trebuie sa consulti mai multe adrese web ale fotografilor care iti plac, sa alegi impreuna cu un fotograf sau designer ceea ce ti se potriveste in ambient si sa asortezi foarte bine rama. Este o solutie moderna si adecvata.”
cameliagiurgiu
“Am vazut pe multe site-uri cu decoratiuni interioare fotografii de diferite forme si marimi, foarte frumoase si care ofereau o nota placuta incaperii. Mie imi plac! Totusi, conteaza foarte mult sa se potriveasca cu mobilierul si restul decoratiunilor. Cel mai bine este sa consultam un designer.”
fishkure
“Cred ca decorarea camerei cu fotografii de calitate e o idee foarte buna.”
maria_isabela
“Fotografia artistica este valoroasa si daca este asezata la locul potrivit, da valoare unei incaperi. Sunt de parere ca in Romania exista cativa fotografi foarte buni de la care poti achizitiona lucrari deosebite. Eu am vazut in Sibiu o expozitie frumoasa despre Himalaya, a unui fotograf brasovean si una dintre lucrari mi-a placut in mod deosebit. S-ar fi integrat foarte bine in camera de zi a casei mele. Totusi, pana la urma este o problema de gusturi. Mie mi-ar placea sa imi decorez locuinta cu fotografii artistice, dar pe langa subiectul abordat trebuie sa fie si un print de calitate superioara.”

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.