Setari Cookie-uri

Cum alegem culorile pentru interiorul si exteriorul casei?

Alegerea culorilor potrivite este o etapa extrem de importanta pentru orice amenajare interioara sau finisare exterioara. Cautand subiecte de discutie interesante pe Forum, am descoperit un topic tocmai pe aceasta tema si am ales sa va impartasim cateva dintre sfaturile membrilor Comunitatii.

nina_ciuciuc
"Culoarea de exterior se alege tinand cont in primul rand de tamplaria casei si acoperis. Apoi se are in vedere peisagistica si in acest sens se ia in considerare modul in care arata peisajul pe parcursul intregului an. Fiind la tara, as merge pe o singura culoare si in functie de tamplarie, marimea si arhitectura casei as adauga pe soclu si in jurul ferestrelor un contur de piatra stil rustic sau traditional / contemporan, in contrast cu culoarea casei. As recomanda culori din natura, indiferent de arhitectura casei.
La interior, culorile peretilor tin de aranjamentul fiecarei camere, de varsta si personalitatea persoanelor care folosesc camera respectiva si nu in ultimul rand, de marimea camerei ( L, l, H)."
aez
"Buna. Ar fi bine sa ne orientam in mediul inconjurator si sa ne integram in el fara sa deranjam privirea. Sa privim intai din afara casa noastra, “tabloul” in care se incadreaza, ce culori sunt prezente in tablou, ce culori ar putea fi prezente conform gustului personal (caci in fond este casa dumneavoastra, nu?). Natura este cel mai bun sfatuitor, cred. Acolo nimic nu este strident sau batator la ochi…"
Tu ce culori crezi ca se potrivesc pentru interiorul si exteriorul unei case? Daca ai ceva de adaugat la acest subiect te invitam sa participi la aceasta discutie deschisa in cadrul Forumului Condo.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.