Setari Cookie-uri

Sfaturi pentru amenajarea unui apartament mic

Majoritatea apartamentelor din blocurile vechi sunt foarte mici iar amenajarea acestora este o sarcina destul de dificila. Din curiozitatea de a afla ce se mai intampla pe Forumul Lumeaemica am descoperit un topic in care se ofera sfaturi pentru amenajarea unui apartament de dimensiuni restranse.

"Salut! Eu zic, in primul rand ar trebui sa iti faci un plan de buget. Apoi, o idee buna mi se pare sa faci o versiune 3D a apartamentului (in SketchUp de exemplu, care e un soft gratis si usor de folosit) care te va ajuta sa vizualizezi felul in care ar putea sa arate apartamentul tau, inainte de a te apuca efectiv de munca."
"In primul rand in calitate de designer iti spun urmatoarele. Daca stai cu chirie nu are rost sa investesti iar daca stai in apartamentul tau, dar este mic, foloseste culori calde si de nuante deschise, mobila minimala si de bun gust."
"Uneori, mobilierul masiv poate sa-ti dea senzatia ca stai inchisa intr-o cutie. La o camera mica poti atasa de un perete o oglinda dreptunghiulara (de exemplu: 100/60 cm). Aceasta va avea un efect de vizualizare enorm, oferindu-ti atat tie cat si musafirilor efectul vizual de fereastra falsa, marind incaperea."
Acestea au fost doar cateva dintre sfaturile oferite de catre membri comunitatii Lumeaemica, iar daca esti interesat sa afli mai multe sau doresti sa-ti spui si tu parerea, te invitam sa participi la aceasta discutie.
Citește și:

Kudika
8 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.