Setari Cookie-uri

Sfaturi pentru amenajarea unui apartament mic

Majoritatea apartamentelor din blocurile vechi sunt foarte mici iar amenajarea acestora este o sarcina destul de dificila. Din curiozitatea de a afla ce se mai intampla pe Forumul Lumeaemica am descoperit un topic in care se ofera sfaturi pentru amenajarea unui apartament de dimensiuni restranse.

Majoritatea apartamentelor din blocurile vechi sunt foarte mici iar amenajarea acestora este de cele mai multe ori o sarcina destul de dificila. Din curiozitatea de a afla ce se mai intampla pe Forumul Lumeaemica am descoperit un topic in care se ofera sfaturi pentru amenajarea unui apartament de dimensiuni restranse.
Iata cele mai interesante pareri:
"Stau intr-un apartament foarte mic. Poate cineva sa ma ajute sa-mi amenajez putin locuinta?"
"Cauta mesteri seriosi! Dar inainte de a incepe, fa o schita. Scrie ce ai dori sa faci, cum ai dori sa faci. Fa un plan si vezi pentru fiecare cat te costa. Vezi mai multi mesteri, apoi vezi la cine au lucrat si cum au lucrat. Eu la amenajarea casei mele am avut pentru pus gresie si faianta, finisat, gletuit, zugravit, 3 mesteri. Te mai interesezi si de la vecini, cum si-au facut. Mie, unul mi-a pus in bucataria de 15m, 180kg de glet pe pereti sa mi-i indrepte. De glet!!! Daca nu as fi fost acasa cu el as fi zis ca mi-a vandut materialul. Asa ca mare atentie, pentru ca sunt mesteri buni si mesteri rai."
"In primul rand trebuie sa stii exact suma care vrei sa o investesti, apoi iei legatura cu meseriasi in domeniu si le spui exact ce vrei tu sa faci, modificari, zugraveli, faianta, gresie, etc. Apoi poti consulta si cateva reviste in materie de decoratiuni interioare, cauti prin magazine de specialitate tot ce ti-ai dori la preturile pe care ti le permiti si incepi amenajarea. Suna bine, nu-i asa?"
"Iti cumperi ultimele reviste de specialitate, mai cauti pe net si mergi si prin magazine si vezi ce mobila gasesti, ce decoratiuni, cum vopsesti, ce poti modifica. Eu asa am facut. Tin sa te anunt ca imaginatia si capacitatea de a improviza ajuta mult. Te scutesc de multi bani cheltuiti."

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.