Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Majoritatea apartamentelor din blocurile vechi sunt foarte mici iar amenajarea acestora este de cele mai multe ori o sarcina destul de dificila. Din curiozitatea de a afla ce se mai intampla pe Forumul Lumeaemica am descoperit un topic in care se ofera sfaturi pentru amenajarea unui apartament de dimensiuni restranse.
Iata cele mai interesante pareri:
"Stau intr-un apartament foarte mic. Poate cineva sa ma ajute sa-mi amenajez putin locuinta?"
"Cauta mesteri seriosi! Dar inainte de a incepe, fa o schita. Scrie ce ai dori sa faci, cum ai dori sa faci. Fa un plan si vezi pentru fiecare cat te costa. Vezi mai multi mesteri, apoi vezi la cine au lucrat si cum au lucrat. Eu la amenajarea casei mele am avut pentru pus gresie si faianta, finisat, gletuit, zugravit, 3 mesteri. Te mai interesezi si de la vecini, cum si-au facut. Mie, unul mi-a pus in bucataria de 15m, 180kg de glet pe pereti sa mi-i indrepte. De glet!!! Daca nu as fi fost acasa cu el as fi zis ca mi-a vandut materialul. Asa ca mare atentie, pentru ca sunt mesteri buni si mesteri rai."
"In primul rand trebuie sa stii exact suma care vrei sa o investesti, apoi iei legatura cu meseriasi in domeniu si le spui exact ce vrei tu sa faci, modificari, zugraveli, faianta, gresie, etc. Apoi poti consulta si cateva reviste in materie de decoratiuni interioare, cauti prin magazine de specialitate tot ce ti-ai dori la preturile pe care ti le permiti si incepi amenajarea. Suna bine, nu-i asa?"
"Iti cumperi ultimele reviste de specialitate, mai cauti pe net si mergi si prin magazine si vezi ce mobila gasesti, ce decoratiuni, cum vopsesti, ce poti modifica. Eu asa am facut. Tin sa te anunt ca imaginatia si capacitatea de a improviza ajuta mult. Te scutesc de multi bani cheltuiti."
"Salut! Eu zic, in primul rand ar trebui sa iti faci un plan de buget. Apoi, o idee buna mi se pare sa faci o versiune 3D a apartamentului (in SketchUp de exemplu, care e un soft gratis si usor de folosit) care te va ajuta sa vizualizezi felul in care ar putea sa arate apartamentul tau, inainte de a te apuca efectiv de munca."

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: