Setari Cookie-uri

Metode simple si eficiente de redecorare

Vrei o imagine noua in casa ta, insa nu ai timpul si bugetul suficient pentru o reamenajare completa? Iata cateva sfaturi simple, ieftine, rapide si in acelasi timp eficiente, pentru a obtine un decor proaspat in interior.

Se intampla destul de des ca imaginea oferita de interiorul locuintei sa devina plictisitoare. Acest lucru nu inseamna neaparat ca piesele de mobilier si accesoriile nu mai sunt pe gustul nostru, ci pur si simplu ne-am saturat de aceeasi impresie. Afla ca schimbarea pozitiei pieselor de mobilier poate face minuni. Repozitionand mobilierul vei avea o impresie complet diferita asupra unui obiect pe care l-ai privit zi de zi, prin simpla mutare a unghiului de privire.
Exista situatii in care incaperea ce urmeaza a fi redecorata nu permite mutarea unei piese importante de mobila, precum canapeaua sau biblioteca, deoarece suprafata este mult prea mica si nu exista alt perete suficient de lat, langa care aceasta ar putea fi pozitionata. Si pentru asemenea situatii exista insa solutii. Poti muta de exemplu pozitia covorului, sa schimbi locul unei plante sau sa muti un tablou de pe un perete pe altul.
Puf MOBEXPERT Imaginea locuintei tale este prea neutra si simti nevoia de culoare? Nu trebuie neaparat sa zugravesti. O imagine proaspata si revigoranta poate fi obtinuta si prin intermediul accesoriilor si obiectelor decorative. De la perne si vaze decorative, la lampi de podea, covorase, cuverturi, perdele si draperii, suporturi pentru lumanari, toate produc efecte remarcabile intr-un interior neutru atunci cand prezinta culori vesele. Daca vei alege astfel de decoratiuni pentru insufletirea decorului este foarte important sa nu exagerezi. Alege putine elemente dar de mare efect, in schimbul unei multitudini de obiecte nefolositoare.
Acestea au fost doar cateva sfaturi pentru inviorarea ambientului interior. Exista desigur o serie de alte metode simple si eficiente, cu care vom reveni in viitoarele articole.
Mult succes in redecorarea casei!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.