Setari Cookie-uri

Metode simple si eficiente de redecorare

Vrei o imagine noua in casa ta, insa nu ai timpul si bugetul suficient pentru o reamenajare completa? Iata cateva sfaturi simple, ieftine, rapide si in acelasi timp eficiente, pentru a obtine un decor proaspat in interior.

Vrei o imagine noua in casa ta, insa nu ai timpul si bugetul suficient pentru o reamenajare completa? Iata cateva sfaturi simple, ieftine, rapide si in acelasi timp eficiente, pentru a obtine un decor proaspat in interior.
Cutii pentru depozitare BoConcept Orice proces de reamenajare trebuie sa inceapa in mod obligatoriu cu o curatenie generala. Nu recomandam nimanui cumparaturi inutile inainte de revizuirea obiectelor existente in casa. Analizeaza atent fiecare colt al incaperii pe care doresti sa o reamenajezi, pentru a putea observa zonele pozitive si cele negative. De exemplu, in situatia in care ai o serie de dosare, gramezi de documente, dispuse la vedere pe un raft, achizitioneaza cateva cutii de depozitare. Din fericire, acestea sunt disponibile in modele extrem de moderne, oferind un accesoriu inedit pentru casa. Astfel, vei realiza doua lucruri deodata: ai ascuns un element deranjant prin introducerea unuia plin de personalitate.
Redecorarea casei nu presupune interventii majore. Asadar, in acest caz nu poate fi vorba de zugravirea peretilor sau achizitionarea unor noi piese de mobilier. Insa, exista o serie de solutii simple pentru schimbarea look-ului in casa, lucruri care la prima vedere ar parea inutile, insa se dovedesc a fi foarte eficiente.
Piese de mobilier si accesorii IKEA Foarte multe persoane colectioneaza o serie de obiecte decorative, accesorii sau suveniruri cu diverse ocazii, pe care obisnuiesc sa le dispuna prin intreaga locuinta. Insa, cu timpul, se poate ajunge la o imagine incoerenta, incarcata, apasatoare si lipsita de orice rafinament. Desigur, toate lucrurile mici adunate de-a lungul timpului, ne reflecta intr-o oarecare masura personalitatea si ne aduc aminte de diverse momente din viata, insa expunerea lor laolalta nu este mereu o solutie tocmai potrivita. Decorul dintr-o locuinta trebuie sa imbine intr-un mod reusit anumite principii estetice, de armonie, ritm si proportie, cu elemente ce tin de personalitatea si temperamentul fiecaruia. Daca beneficiezi de prea multe astfel de obiecte si nu vrei sa renunti la niciuna dintre ele, deoarece sunt purtatoare de semnificatii, poti apela la un compromis, si anume, dispunerea prin rotatie. Alege un numar redus de obiecte pentru aerisirea decorului, expune-le pentru o perioada si pe urma inlocuieste-le cu altele. Astfel poti obtine o imagine care nu te mai apasa, in continua reinnoire si sa te bucuri de toate amintirile placute.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.