Setari Cookie-uri

Cum scapam de mucegaiul din casa?

Aparitia mucegaiului este o problema ce afecteaza numeroase locuinte. Afla de la membrii comunitatii Condo cateva metode de a scapa de acesta.

wind27gis
"Bref antimucegai. Are ambalajul roz dar vezi ca dupa ce dai cu el o sa inceapa sa cada gletul din locurile unde a patruns ciuperca asa ca trebuie sa te pregatesti sa si gletuiesti si sa varuiesti. Dar garantat nu mai ai probleme. In unele apartamente de bloc chiar nu ai cum sa reduci umiditatea asa ca asta e singura solutie pe care am vazut-o ca da rezultate."
mirela_calcan
"Mie mi s-a intamplat acelasi lucru, in conditiile in care peretii sunt izolati. Am spalat peretii cu o substanta impotriva mucegaiului dar mi-am cumparat un dezumidificator care absoarbe umiditatea din camera. Costa foarte putin si este foarte practic."
Daca te confrunti si tu cu astfel de probleme si doresti sa afli mai multe despre indepartarea mucegaiului, in acest topic vei descoperi o serie de solutii. De asemenea, daca ai ceva de adaugat te invitam sa participi la aceasta discutie deschisa pe Forum.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.