Setari Cookie-uri

Pareri pe Forum legate de pictarea peretilor

Realizarea unor picturi pe pereti este o metoda foarte ingenioasa pentru un decor plin de personalitate. Iata parerile membrilor comunitatii Condo legate de acest subiect.

roxana096
“Eu mi-am desenat pe un perete maci uriasi si margarete.. in creion. M-am inspirat de pe un model de faianta foarte la moda care avea schitate flori mari cu contur negru. Sunt foarte admirate si toata lumea ma intreaba daca le mai si colorez. Mie imi plac si asa simple.”
gigi_braicovici
“Interesant topic. Ca un sustinator al artei si al tablourilor in general eu as sustine ideea achizitionarii unui tablou. Este sic si oricand daca vei simti ca nu mai se potriveste cu sufletul tau il dai pur si simplu jos de pe pereti, dar o pictura pe perete implica neaparat un artist apoi stilul se prea poate sa nu iti acapareze sufletul si deranjul este consistent si greu de eliminat. Dar daca discuti mult cu un artist ajungi sa realizezi ceva super exceptional cu care vei da gata multa lume. Succes!”
angelblue_67
“Aveam vreo 18 ani cand mi-am pictat pe un perete o imagine (o puteti vedea la pozele de pe pagina mea). M-am inspirat de pe un "fluturas", cum se numea pe vremea mea la terminarea clasei a 12. L-am facut mare, am lucrat o zi intreaga si-mi pare rau ca mama a zugravit si nu am reusit sa-i fac o poza! Oricum pe vremea aceea nu aveam aparat foto color si desi culorile erau cele de pe fluturas va spun arata superb (asa-mi spuneau prietenii din acea vreme).”
7aleinad
“Am o prietena care este talentata la desen fara a fi artista consacrata si a reusit sa faca in camera fiicei ei un adevarat paradis florar si de personaje din desene animate. Este foarte frumos, de aceea cred ca ideea e minunata si daca nu te costa nimic de ce sa nu incerci sa lasi imaginatia sa zboare, asa ca va doresc spor la pictat.”
Daca esti curios sa afli si celelalte sfaturi sau consideri ca ai ceva de adaugat te invitam sa participi la aceasta discutie deschisa pe Forum.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.