Pareri pe Forum legate de pictarea peretilor

Pareri pe Forum legate de pictarea peretilor

Realizarea unor picturi pe pereti este o metoda foarte ingenioasa pentru un decor plin de personalitate. Iata parerile membrilor comunitatii Condo legate de acest subiect.

Exista o serie de metode simple, necostisitoare dar foarte eficiente pentru insufletirea decorului unei incaperi. In cadrul Forumului am descoperit cateva solutii extrem de ingenioase, una dintre acestea fiind pictarea peretilor. Iata parerile membrilor comunitatii referitoare la acest subiect:
janina_mihaelagoia
“Nu stiu ce sa fac si am apelat la voi. M-am plictisit de peretii albi ai camerei si ca sa nu fie prea dificil, sa nu fiu nevoita sa apelez la un specialist m-am gandit sa pictez o floare mare pe peretele cel mai sinistru. Voi ce ziceti? Mai sunt alte solutii in afara de tapet? Mai sunt alte metode pentru decorarea unui singur perete? Multumesc.”
alexa_a
“In privinta pictarii unei flori mari pe perete parerea mea e ca daca te pricepi ar arata frumos, dar depinde si de cum modul in care iti este amenajata camera. Adica motivele florale nu se potrivesc cu orice stil de amenajare. Daca mobilierul tau are linii moderne si fine ar trebui sa arate frumos. Daca este in stil clasic atunci ti-as sugera sa renunti la ideea de floare.
Alte variante pentru a insufleti peretele in cauza ar fi suspendarea unui tablou in culori vii (o pictura abstracta de exemplu) sau o fotografie inramata de mari dimensiuni ce prezinta o imagine care te inspira. Daca ai posibilitatea ai putea sa zugravesti doar acel perete intr-o culoare intensa. Vei reusi astfel sa scapi de imaginea monotona si vei oferi rafinament incaperii. Sper ca te-am putut ajuta. Succes!”
theCat
“Draga Janina, daca tot te-ai saturat de peretii albi ai camerei - si bine ai facut - de ce nu-ti vopsesti pur si simplu exact acel perete care te sacaie, cum mai sugera cineva, intr-o culoare placuta, nu stridenta, ceva care sa se potriveasca cu covorul, sau canapeaua ori perdelele? Nu trebuie sa te sperie, cu un perete te descurci, crede-ma. E vorba de un fel de "do it yourself" care te va amuza si-ti va da satisfactia ca ai fost in stare sa faci acel lucru. Iar daca nu renunti la ideea cu floarea, sa stii ca acum se gasesc un fel de autocolante florale pentru pereti, sau poti folosi un sablon pe care-l poti folosi o singura data, central sau poti face un fel de model chenar.. ce-ti place tie. Idei sunt, mijloacele de aplicare sunt la indemana, costurile sunt rezonabile, asa ca da-i drumul la treaba!”

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri