Setari Cookie-uri

Lumea e mica: Ce culori sunt potrivite intr-o casa?

In cautarea de noi discutii interesante pe Forumul Lumea e mica am descoperit un subiect legat de culorile din casa. Iata cateva dintre cele mai interesante comentarii.

"Eu zic sa ne vopsim peretii in culori vii. Portocaliu, verde, mov, albastru, turcoaz, rosu. Eu am baia in rosu si alb. E super! iti da o senzatie super!"
"Dupa parerea mea, culorile pe care le folosesti pentru zugravitul casei trebuie sa te reprezinte, indiferent daca place sau nu cuiva, sau daca da bine sau nu. Pana la urma tie poate sa-ti placa si sa-ti priasca, iar pentru altii poate fi lipsit de gust si obositor."
"Sunt potrivite orice culori care te fac pe tine sa te simti bine in cuibusorul tau, ca doar asta e locul in care evadam cu totii din cotidianul asta stresant. Asa ca acasa avem libertatea de a face orice pentru a ne simti bine."
Acestea au fost doar cateva dintre comentariile cele mai interesante legate de acest subiect. Daca esti curios sa afli si alte pareri sau daca ai ceva de adaugat te invitam sa participi la aceasta discutie.
De asemenea, nu uita ca sectiunea Casa si Gradina din cadrul Forumului Lumeaemica te asteapta cu o serie de alte subiecte utile.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.