Setari Cookie-uri

Lumea e mica: Ce culori sunt potrivite intr-o casa?

In cautarea de noi discutii interesante pe Forumul Lumea e mica am descoperit un subiect legat de culorile din casa. Iata cateva dintre cele mai interesante comentarii.

In cautarea de noi discutii interesante pe Forumul Lumeaemica am descoperit un subiect legat de culorile din casa. Iata cateva dintre cele mai interesante comentarii.
"Un rol decisiv in amenajarea unei locuinte il au culorile! In functie de nuantele alese pentru pereti, se poate decora tot restul casei!
Culoarea este elementul principal in interiorul unei case. Peretii, mobila, draperiile si tapiteria, totul este coordonat pe baza culorii si a designului. Peretii sunt cei mai importanti. Perdelele, pernele si mobila ar trebui alese fie in armonie cu peretele, fie in contrast cu acesta. Asa ca, primul lucru la care trebuie sa va ganditi atunci cand va apucati de decorat o casa este culoarea peretilor. Acestia trebuie vopsiti periodic, pentru a le mentine stralucirea si a impiedica uzura. Culoarea poate modifica perceptia asupra unei case in diferite moduri. O poate face sa para odihnitoare, dramatica sau intima.

Citește și:

Culoarea nu doar protejeaza pereţii, ci reflecta si personalitatea proprietarului. Se spune ca fiecarei culori ii sunt specifice anumite trasaturi de caracter:
- Albul semnifica simplitate si eleganta.
- Rosul este pentru cei energici si puternici.
- Portocaliul si galbenul se potrivesc unei persoane calde.
- Galbenul semnifica prospetime.
- Albastrul este asociat persoanelor calme."
"Eu m-am decis sa-mi vopsesc peretii in alb si negru. Desi nu sunt culori (sunt nonculori) cred ca as putea face un efect super. M-am gandit sa aplic si un stencil nu foarte sofisticat pentru a crea un aer de modernism camerei."

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.