Setari Cookie-uri

Discutii pe Forum: Perdele vs. Jaluzele

Dupa cum v-am obisnuit deja am pornit in cautarea unor subiecte interesante pe Forum. Ne-am oprit asupra unei largi dezbateri cu privire la decorul ferestrelor intr-o locuinta, intrebarea fiind care optiune este mai indicata, cea pentru perdele sau cea pentru jaluzele.

Desigur exista si persoane care prefera jaluzelele verticale, cristina_con beneficiind de ele in locuinta proprie. "Eu am in dormitor jaluzele verticale, in ton cu peretii, si vreau sa va spun ca dau un aer la fel de cald si placut. Nu arata deloc ca un office si nu de putine ori mi-a fost admirat gustul in amenajarea camerei. Si mie imi plac mai mult perdelele, dar am optat pentru jaluzele, pentru a da o nota de tinerete si prospetime dormitorului....si am reusit!"
Exista si alte variante pentru decorul ferestrelor iar coral ofera cateva idei in acest sens: "Si eu spun la fel. Jaluzelele verticale sunt mai degraba pentru birouri si institutii. Daca totusi nu vrei perdele, te poti gandi la storuri din materiale sau roman shades - exista acum modele foarte placute si inteligent create, astfel incat sa fie usor manevrabile. Si gasesti multe materiale pentru a le putea asorta. Dar asta depinde si de restul designului camerei. O camera amenajata in stil pretentios in mod clar va cere niste perdele/draperii la fel de somptuoase."
Andrei_cristianva adauga unele sfaturi cu privire la problema iluminarii: "Daca-ti place lumina in casa pune-ti perdea si draperie (e cea mai buna alegere deoarece cu draperia te poti feri si de soare). Din experienta iti spun ca jaluzelele (verticale) anul asta le dau jos. Cand sunt trase ma vede toata lumea. Cand sunt puse n-am lumina, iar cand e soare indiferent de culoare te termina culoarea reflectata. Deci in afara de faptul... hmm... ca ar arata bine!! sunt foarte incomode (nu poti niciun geam sa-l deschizi normal (fara sa te incurce). Sper ca ti-am dat un sfat bun desi sunt barbat. Cristi."
Esti curios sa afli si celelalte pareri sau ai ceva de adaugat? Te invitam sa participi la aceasta discutie pe Forum.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.