Setari Cookie-uri

Discutii pe Forum: Perdele vs. Jaluzele

Dupa cum v-am obisnuit deja am pornit in cautarea unor subiecte interesante pe Forum. Ne-am oprit asupra unei largi dezbateri cu privire la decorul ferestrelor intr-o locuinta, intrebarea fiind care optiune este mai indicata, cea pentru perdele sau cea pentru jaluzele.

Dupa cum v-am obisnuit deja am pornit in cautarea unor subiecte interesante pe Forum. Ne-am oprit asupra unei largi dezbateri cu privire la decorul ferestrelor intr-o locuinta, intrebarea fiind care optiune este mai indicata, cea pentru perdele sau cea pentru jaluzele. Am observat faptul ca majoritatea cititorilor nostri prefera varianta clasica, cea a perdelelor si draperiilor in schimbul jaluzelelor verticale, pe care le considera mai degraba potrivite in spatii oficiale, precum birourile.
Iata cateva dintre comentariile cele mai interesante:
CASAMILENIULUI3 deschide acest topic: "Care mai e moda? Se poarta perdea sau jaluzele verticale? Sunt mai usor de intretinut jaluzelele? Vreau sa imi reamenajez camera dar vad ca parerile sunt impartite. Sa imi pun perdea si draperie sau jaluzele verticale?"
monicaQQ2001 este prima care raspunde, considerand urmatoarele: "Intr-un apartament nu iti recomand jaluzelele, sunt reci. O perdea vaporoasa da multa caldura unei camere, o personalizeaza. Jaluzelele le poti folosi la un birou, in niciun caz in living sau dormitor. Parerea mea :)."
In privinta intretinerii ambelor variante, andra4iubi ofera cateva sfaturi: "Am avut aceeasi dilema, insa am optat pentru perdea si draperie. Jaluzelele verticale dau efect de birou, iar perdelele ofera caldura unei case si mereu vor fi mai usor de curatat. Jaluzelele verticale se curata cu un burete umed sau se spala, dar trebuie sa ai grija cum le dai jos, nu trebuie frecate sau stoarse... E ceva mai complicat... Sper ca am reusit sa te ajut."
Printre numerosii fani ai perdelelor se numara si condurachelaura2005. "M-am gandit ca ar fi frumos si mai elegant cu jaluzele verticale... O mare greseala!! Perdelele si draperiile sunt mult mai calde si mai placute, si daca te tine buzunarul iti poti lua doua randuri de perdele care sa se asorteze cu draperia si vei avea ceva deosebit in casa."

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.