Setari Cookie-uri

Discutii despre casa si gradina pe Lumea e mica

Am pornit intr-o cautare de subiecte legate de casa si gradina pe Forumul Lumea e mica si am descoperit o serie de probleme interesante. Iata ce am gasit!

"Am o gradina de aproximativ 500mp. Pe o parte din ea am plantat pomisori, cate unul, doi din fiecare: caisi, meri, piersici, visini, peri, ciresi si un gutui. Asta acum 2 ani. Eram foarte incantati de ceea ce am realizat. Anul acesta ne-am trezit ca nu stim nimic despre pomii fructiferi si ingrijirea lor. O parte dintre ei au avut frunzele mici si indoite si cu niste excrescente galbui. Banuiesc ca au avut vreo boala. As vrea sa nu mai repetam greseala anul viitor. Ma poate ajuta cineva cu niste indicatii? Cand sa ii stropesc, cu ce? Cum trebuie taiati, daca trebuie, cand trebuie? Va multumesc!"
Ai experienta in ingrijirea pomilor fructiferi? Nu ezita sa oferi cateva lamuriri aici.
Flori de apartament
Pentru cei pasionati de florile de apartament exista o serie de subiecte generale precum ingrijirea florilor de apartament, sau unele legate de anumite specii, precum cel despre ferigi sau muscate.
Sectiunea Casa si Gradina din cadrul Forumului Lumeaemica te asteapta sa oferi sfaturi si sa pui intrebari atunci cand te confrunti cu orice probleme legate de amenajari interioare, constructii sau gradina.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.