Setari Cookie-uri

Discutii despre casa si gradina pe Lumea e mica

Am pornit intr-o cautare de subiecte legate de casa si gradina pe Forumul Lumea e mica si am descoperit o serie de probleme interesante. Iata ce am gasit!

Am pornit intr-o cautare de subiecte legate de amenajari interioare, constructii si gradina pe Forumul Lumeaemica iar rezultatele nu au fost deloc neglijabile.
Iti prezentam cateva topicuri interesante la care merita sa participi si tu.
Cum poti amenaja un apartament mic?
O problema cu care se confrunta foarte multe persoane este lipsa spatiului, aceasta tema fiind dezbatuta si pe Forumul Lumeaemica. "Stau intr-un apartament foarte mic. Poate cineva sa ma ajute sa-mi amenajez putin locuinta?"
Sfaturile nu intarzie sa apara. "In primul rand trebuie sa stii exact suma care vrei sa o investesti, apoi iei legatura cu meseriasi in domeniu si le spui exact ce vrei tu sa faci, modificari, zugraveli, faianta, gresie, etc. Apoi poti consulta si cateva reviste in materie de decoratiuni interioare, cauti prin magazine de specialitate tot ce ti-ai dori la preturile pe care ti le permiti si incepi amenajarea.... Suna bine, nu-i asa?"
Daca esti curios si de alte pareri sau ai cateva sfaturi utile, te invitam sa participi la aceasta discutie.
Stiluri de amenajari
In situatia in care ai idei legate de "stilul de amenajare interioara ce s-ar potrivi unei familii care se intalneste doar seara si care ar dori sa lase afara agitatia de peste zi", nu ezita sa le impartasesti aici.
Sectiunea rezervata stilurilor te asteapta cu o serie de alte subiecte interesante.

Citește și:

Pomi fructiferi

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.