Setari Cookie-uri

Forum Condo: Incalzirea prin pardoseala

Incalzirea prin pardoseala este o solutie confortabila si eficienta pentru incalzirea oricarei locuinte. Afla parerile membrilor Comunitatii legate de acest sistem de incalzire, expuse in cadrul Forumului Condo.

- de recomandat folosirea incalzirii in pardoseala la o temperatura la care sa te simti confortabil atunci cand esti descult si foarte curat in casa.
Ca incalzire pentru camere au aparut ca si alternativa la centralele cu gaz, centralele electrice, mult mai economice decat cele pe gaz sau panourile radiante (nu emit radiatii daunatoare corpului uman). Ce va mai trebuie in cazul incalzirii in pardoseala este crearea unui schimb de aer in incapere. Acesta se poate realiza prin perforarea unui perete exterior la cca 20 cm de pardoseala si o alta perforare la cca 30cm de plafon, astfel evitati acea senzatie de (buze uscate, respiratie uscata, etc.). Incalzirea in pardoseala va usca aerul din incapere/ casa."
Iosefinacoanda este o alta utilizatoare ce se bucura de un astfel de sistem de incalzire, afirmand: "eu mi-am instalat incalzire electrica prin pardoseala in trei camere la casa mea de la Valenii de Munte. Este extraordinar, nu stii de unde vine caldura, este de-a dreptul eleganta, pot sa spun, si nici n-a costat prea mult. Sunt foarte incantata de ea, si asta in conditiile in care merg acolo doar in week-end. Vreau sa pun in toata casa (mai am vreo trei camere la etaj, desi conducta de gaze este la 30m de casa)."
In situatia in care esti curios sa afli mai multe detalii legate de incalzirea prin pardoseala sau consideri ca ai ceva de adaugat, te invitam sa participi la aceasta discutie deschisa pe Forum.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.