Setari Cookie-uri

Cum aleg bradul de Craciun - Discutii pe Forum

In cazul in care inca nu ai un brad pentru Craciun si nu stii sigur daca sa cumperi unul natural sau unul artificial, asculta parerile membrilor Comunitatii Condo si poate vei reusi sa iei decizia potrivita.

Mai sunt doua zile si Ajunul Craciunului e aici. Am pornit in cautarea unor subiecte fierbinti pe Forum si am ales sa va oferim parerile membrilor comunitatii Condo legate de brazii de Craciun. Nu ai inca bradul in casa ta? Nu stii daca sa cumperi unul artificial sau unul natural? Speram ca urmatoarele comentarii sa te ajute sa iei decizia potrivita pentru tine.
Amaliamotrea este cea care deschide subiectul legat de brazii de Craciun: "Brazii de Craciun au ajuns din pacate la preturi foarte mari. Mie imi plac la nebunie cei naturali. Nimic nu se compara cu mirosul bradului din casa din timpul sarbatorilor de iarna. Dar avand in vedere preturile mari la care s-a ajuns ma cam bate gandul sa cumpar unul artificial ca astfel nu va trebui sa investesc in fiecare an intr-un brad de Craciun nou. Voi ce parere aveti?"
Merisor758 considera ca "tot bradul natural ramane simbolul sarbatorilor de iarna. Cat ar fi de scump, mai mare sau mai mic in functie de banii pe care ii ai, nu conteaza natural sa fie. Parintii mei m-au crescut in spiritul romanesc al traditiilor de iarna, fara CORA si fara METRO, bradul natural reprezinta "viata". Orice varsta ai avea, ai nevoie de "viata". E parerea mea, tu poti alege ce vrei."
Prin mokus1 se deschide si abordarea ecologica a subiectului: "Bradul reprezinta, intr-adevar, VIATA. Dar nu cumva reprezinta si viata LUI, a bradului? Cand am crescut noi nu era jaful asta in paduri, nu ramaneau prin piete, a doua zi de Craciun, munti de brazi nevanduti. Cand am crescut noi era bine stapanita taierea si reimpadurirea. De unde cumparati dumneavoastra traditionalul brad romanesc? De la cei care ii taie ilegal, import din Danemarca sau... sfatuiti-ne si pe noi, sa achizitionam tot din aceeasi sursa, sa "consumam produse romanesti". Eu am discutat cu copiii mei si am hotarat sa cumparam un brad in ghiveci. Am aflat ca poate sta pana la 7 zile in casa, fara sa pateasca ceva, pentru ca apoi sa il plantam in spatiul verde de langa bloc. O zi frumoasa tuturor!"

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.