Setari Cookie-uri

Idei pentru dormitorul copiilor

Amenajarea camerei copiilor poate fi deosebit de distractiva.

In situatia in care copilul tau este pasionat de muzica, expune imagini cu muzicieni sau poti sa rezervi un loc pentru expunerea instrumentului la care canta.
Daca ai o fetita, fa loc pentru papusi si jucarii de plus.
Pana la urma cel mai important e sa comunici cu copilul tau, afla ce si-ar dori in camera lui si procedeaza in asa fel incat sa ajungeti la un numitor comun.
Dormitorul adolescentilor
Perioada adolescentei este cea in care copilul tau se considera un adult, fara sa fie unul. Temele de decor in camerele adolescentilor trebuie sa combine distractia cu maturitatea. Nici unui adolescent nu-i place sa fie tratat ca un copil si din aceasta cauza se poate sa fie momentul sa elimini din spatiul interior jucariile.
Permite copilului tau sa se exprime liber in privinta decorului, insa totul trebuie sa aiba o limita. Nu uita ca pana la urma e vorba de camera lui si acest spatiu trebuie sa-l motiveze si sa-i ofere un ambient placut. Aceasta este perioada in care nu poti sa-i impui foarte multe lucruri, nu poti decora camera dupa preferintele tale, dar trasarea unor bariere este totusi necesara.
Daca vei zugravi peretii, lasa-l sa aleaga culorile. Expune obiecte ce fac trimiteri la pasiunile lui. Opteaza pentru mobilier functional, deoarece calculatorul cu siguranta isi va face simtita prezenta in acest spatiu.
Ia in considerare preferintele copilului tau si cauta solutii ce se incadreaza in bugetul de care dispui. Siguranta este esentiala pentru cei foarte mici si stilul este cel care primeaza pentru adolescenti. Fii creativ si incearca sa-i oferi bucurie prin intermediul noului decor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.