Setari Cookie-uri

Elementele stilului traditional

Descopera piesele de mobilier, culorile, materialele, pardoseala ce se potrivesc cel mai bine intr-un interior amenajat dupa principiile stilului traditional.

Iluminarea
Lumina nu trebuie sa fie puternica intr-o incapere amenajata in stil traditional. Ea trebuie sa fie inspirata de licarirea lumanarilor si daca ai posibilitatea include cat mai multe lumanari.
Aranjamentele
Plaseaza piesele de mobilier in unghi drept una fata de cealalta, realizand o imagine simetrica si echilibrata. Daca vrei sa incluzi o lampa de podea, mai bine include doua. Perechile si ordinea sunt elemente esentiale.
Accesoriile
Cauta accesorii de dimensiuni mari care vor iesi in evidenta. Oglinzi cu rame cu detalii sculptate, picturi inspirate de natura sau broderii realizate manual sunt foarte cautate pentru astfel de amenajari. Important e sa incluzi putine accesorii dar care atrag privirile.
Stilul traditional prezinta respect fata de calitate si comfort. Se remarca prin linii curate si tonuri neutre. Prin imaginea oferita acest stil transmite pace si armonie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.