Setari Cookie-uri

Strategii inainte de mutare

Mutarea intr-o noua casa este o experienta pe care foarte putini o considera distractiva.

Daca nu te poti decide asupra culorii, albul sau un bej deschis reprezinta alegerile cele mai potrivite.
Cheile
Schimba butucul usii de intrare. Nu se stie cate persoane au chei de la locuinta pe care tocmai ai cumparat-o, asadar schimbarea butucului este solutia cea mai sigura. Acest lucru este cel mai bine sa-l faci chiar inainte sau dupa ce te-ai mutat.
Instalatiile electrice
Daca te muti intr-o locuinta abia construita s-ar putea sa nu ai nevoie sa faci nici un fel de modificari la instalatiile electrice. Insa, daca te muti intr-o casa mai veche s-ar putea sa fii nevoit sa aduci unele imbunatatiri. Acestea pot fi facute desigur si dupa ce te-ai mutat, insa este mult mai usor sa fie facute intr-un spatiu gol.
Etapele mai sus mentionate sunt destul de dificile si tocmai din acest motiv iti sugeram sa le realizezi inainte sa te muti, deoarece astfel vei fi scutit de probleme suplimentare.
Si chiar daca ai realizat toti acesti pasi atunci cand trebuia, nu inseamna ca ai scapat de greu, deoarece urmeaza mutarea in sine, despachetarea si gasirea locului potrivit pentru fiecare obiect. Nu putem decat sa-ti dorim multa rabdare si perseverenta.
Succes!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.