Setari Cookie-uri

Strategii inainte de mutare

Mutarea intr-o noua casa este o experienta pe care foarte putini o considera distractiva.

Mutarea intr-o noua casa este o experienta pe care foarte putini o considera distractiva. Insa, daca vei lua in considerare urmatoarele sfaturi nu vei fi luat prin surprindere in momentul in care iti vor sosi toate piesele de mobilier si cutiile in care ai depozitat toate lucrurile de care dispui.
Procesul mutarii iti poate lua foarte mult timp: planificare, impachetare, mutarea in sine si curatenie, iar in momentul in care ai ajuns in noua locuinta te vei confrunta cu noi probleme. Insa, daca vei realiza anumiti pasi inainte sa aduci toate lucrurile in noua casa, mutarea nu ti se va mai parea chiar atat de complicata.
Pardoseala
Daca te muti intr-o casa cu totul noua, s-ar putea sa fii norocos si sa nu mai ai nevoie sa faci nimic.
Dar daca ai cumparat o locuinta mai veche se poate intampla sa dai peste o mocheta veche sau un parchet uzat care nu iti place si consideri ca trebuie inlocuit. Trebuie sa astepti pana cand te-ai mutat cu totul, sau e indicat sa faci acest lucru inainte sa fii ingreunat de multitudinea de cutii din mijlocul casei? Se poate intampla sa consideri ca nu este tocmai momentul sa-ti bati capul cu asa ceva, si vei lua decizia potrivita dupa ce ai aranjat totul in casa noua. Insa, te asiguram, ca daca vei face schimbarea inainte de a te muta vei economisi foarte mult timp si vei fi scutit de batai de cap inutile. Daca alegi sa schimbi pardoseala dupa ce te-ai mutat, gandeste-te cat de greu va fi sa muti din nou toata mobila in alte incaperi si cata dezordine vei provoca.
Peretii
Daca noua locuinta necesita sa fie zugravita este cel mai bine sa faci acest lucru inainte sa te muti. Este mult mai usor sa zugravesti o camera goala si nu va fi nevoie sa muti mobilierul, sa dai jos draperiile si perdelele, sa scoti covorul, sa eliberezi dulapul etc. Este indicat sa aloci mai multe zile acestui proces, inainte sa iti soseasca lucrurile, deoarece asemenea proiecte dureaza de obicei mai mult decat ti-ai imaginat de la inceput.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.