Setari Cookie-uri

Culori intense fara o imagine incarcata

Atunci cand folosim culori pentru amenajarea interiorului este important sa fim precauti in ceea ce priveste combinarea lor, pentru a putea realiza ambientul mult dorit.

Un alt lucru pe care trebuie sa-l ai in vedere este nuanta, fiind important sa se aleaga culori de nuante similare. De exemplu, poti combina albastru cu roz si cu verde insa, asigura-te ca sunt de aceeasi tonalitate.
Atunci cand combini mai mult de doua culori intr-o camera este esential ca stilul pieselor de mobilier sa fie similar, acest lucru reusind sa unifice vizual incaperea, oferindu-i continuitate, indiferent de schema cromatica.
Imprimeuri
Poti avea in vedere folosirea unui tapet cu un imprimeu indraznet pe un singur perete al incaperii, sau chiar pe toti peretii, insa va trebui sa alegi mobilier simplu, intr-o singura culoare, pentru a evita o imagine aglomerata.
De asemenea, poti alege placi ceramice texturate pentru pardoseala, dar si in acest caz asigura-te ca restul elementelor vor fi simple.
Testeaza inainte de cumparare
Per ansamblu, atunci cand combini culorile, trebuie sa te asiguri in prealabil ca se vor potrivi. Este indicat sa pui laolalta toate texturile si culorile pe care le vei folosi in incapere, pentru a-ti face o idee despre felul in care vor arata in final. Mai apoi, poti sa treci linistit la treaba!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.