Setari Cookie-uri

10 sfaturi pentru amenajarea unui apartament nou

Daca abia te-ai mutat, ia in considerare urmatoarele zece sfaturi pentru amenajarea noii locuinte.

7. In ceea ce priveste pardoseala, nu e nevoie de schimbarea parchetului, deoarece acest lucru poate fi destul de costisitor, ci poti avea in vedere reconditionarea celui actual. Adaugand un strat de ceara, acesta va capata luciu si nu se vor mai vedea defectele.
8. Fa loc plantelor in fiecare incapere. Acestea vor improspata aerul si vor insufleti imaginea de ansamblu. In plus, cu ajutorul lor vei putea ascunde diverse colturi ale incaperii care nu arata tocmai asa cum ti-ai dori.
9. Personalizeaza! Pentru ca noul apartament sa-ti reflecte personalitatea, include orice obiect care te reprezinta si expune fotografii cu cei dragi si cu momente importante din viata ta.
10. Ordinea inainte de toate! Pentru ca rezultatul sa fie unul reusit, nu trebuie sa uiti de faptul ca daca vei include toate obiectele care iti plac si toate lucrurile pe care le-ai strans cu diverse ocazii, nu vei reusi decat sa aglomerezi spatiul. Daca dispui de foarte multe "lucruri preferate", poti sa le expui prin rotatie, iar astfel te vei putea bucura de ele si vei reusi sa pastrezi o imagine ordonata.
Citește și:

Succes!

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.