Setari Cookie-uri

Cinci sfaturi importante pentru amenajari

Pentru un ambient reusit iti oferim cinci dintre cele mai importante sfaturi pentru amenajarea locuintei.

4. Foloseste perdele si draperii pentru a crea un contur pentru o priveliste frumoasa
De cele mai multe ori, perdelele si draperiile sunt privite ca elemente pur functionale, menite sa filtreze lumina directa sau pentru a asigura intimitatea necesara. Chiar daca aceste lucruri sunt adevarate, astfel de accesorii au si un rol diferit. Cateodata, perdelele si draperiile potrivite pot intensifica efectul privelistii de afara. Considera ca peisajul exterior este un tablou iar perdelele sau draperiile constituie rama acestuia.
5.Proportii
Atunci cand alegi decoratiunile interioare exista cateva reguli de baza. Mai intai, foloseste intotdeauna numere impare. Unu, trei, cinci, sapte. Plaseaza un obiect mai mare de unul singur, pe o masuta, pe o comoda sau chiar pe jos, intr-un colt al camerei. Expune trei decoratiuni de dimensiuni mai reduse pe o masuta de cafea sau cinci obiecte decorative pe un raft.
Pastreaza aceleasi proportii dar alege obiecte de inaltimi diferite pentru a evita monotonia. De exemplu, plaseaza unul langa celalalt un obiect inalt, unul mediu si unul mic.
Acestea sunt doar cateva sfaturi si idei pentru realizarea unui interior reusit si pe placul tau, fara sa ai prea multe batai de cap. Indiferent de stilul de amenajare si de dimensiunile incaperii, aceste idei pot fi aplicate cu succes.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.