Setari Cookie-uri

Decoratiuni Feng Shui

Iti prezentam un scurt ghid al decoratiunilor Feng Shui si al semnificatiilor simbolice ce se ascund in spatele acestora.

Feng Shui, sau arta de a locui este, in intreaga lume, din ce in ce mai prezenta atunci cand vine vorba amenajarea spatiilor interioare. Pentru cei care cauta sa includa in spatiile lor personale cat mai multe elemente Feng Shui, le oferim un scurt ghid al optiunilor de decoratiuni interioare in conformitate cu aceasta arta straveche de origine chineza.
Pentru incepatori, Feng Shui este o modalitate de promovare a fluxului energiei si a linistii intr-o incapere sau in spatiul intregii locuinte. Acest lucru se obtine prin dispunerea adecvata a mobilierului si prin selectarea si pozitionarea atenta a decoratiunilor simbolice. Scopul general este acela de a face interiorul mai placut si mai confortabil pentru cei care ocupa spatiul respectiv si pentru a intensifica nivelul energiilor pozitive din camera.
Dispunerea si selectarea obiectelor decorative este un aspect de baza al tehnicilor Feng Shui, toate obiectele avand o semnificatie care poate influenta energia si persoanele din incapere. Atunci cand alegi decoratiunile interioare trebuie sa fii constient de semnificatia din spatele obiectului si de impactul posibil asupra vietii tale. Daca esti o persoana energica si stresata, un simbol el energiei puternice nu este tocmai cea mai potrivita alegere. Obiectele Feng Shui ar trebui sa-ti aminteasca de scopurile tale, iar simpla lor prezenta si credinta ta in ele ar trebui sa iti usureze atingerea scopurilor din viata ta.
In continuare iti prezentam un scurt ghid al celor mai frecvente decoratiuni Feng Shui si al semnificatiilor si rosturilor acestora. Vei putea astfel sa decizi care dintre acestea se potrivesc cel mai bine cu stilul tau de viata si ce anume ai dori sa schimbi in viata ta. Simboluri pentru energie, iubire, fericire, bogatie si altele sunt prezente din plin in cadrul amenajarilor stravechi de origine chineza, iar inainte de a face alegeri legate de decoratiunile interioare ar trebui sa le cunosti indeaproape semnificatiile. Fiecare tip de decoratiune este asociat cu un anumit element. Pentru a vedea care sunt elementele de baza Feng Shui iti recomandam sa citesti articolul: Cele Cinci Elemente Feng Shui

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.