Setari Cookie-uri

10 sfaturi pentru decorarea casei

Decorarea casei este etapa care da viata interiorului.

Daca dispui de o oglinda veche, a carei rama pare uzata, poti sa ai in vedere imbracarea ei intr-un material ce se regaseste in locuinta ta in cadrul unui alt element, precum o cuvertura sau o perna decorativa, sau poti sa o vopsesti intr-un joc de diferite culori. Nu uita ca obiectele lucrate manual reprezinta un prilej pentru distractie si vor fi apreciate cu siguranta de catre cei care te viziteaza. Mai mult decat atat, ele vor oferi locuintei un pic din personalitatea ta.
9. Expune operele de arta pe un sevalet pentru a oferi o nota de interes unui colt care nu atragea prea multa atentie in trecut.
Daca nu dispui de asa ceva, poti avea in vedere amplasarea unor fotografii inramate in grupari jucause sau simetrice. Asimetria este foarte potrivita pentru a realiza imagini pline de vitalitate, insa prea multe asftel de grupari pot sa incarce spatiul la nivel vizual. Este important sa ai in vedere faptul ca o amenajare reusita nu este niciodata aglomerata ci intotdeauna aerisita.
10. Daca vei alege fotografii sau printuri inramate, este indicat ca ramele sa fie alese in asa fel incat sa se potriveasca cu stilul de amenajare al incaperii. Acestea trebuie sa fie in culori mate pentru a scoate in evidenta imaginea si schema cromatica.
In cazul operelor de arta, ramele nu trebuie asortate cu mobila sau cu decorul incaperii, ci cu imaginea reprezentata.
Citește și:

Succes!

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.