Setari Cookie-uri

Camera bebelusului

Confortul si siguranta sunt elementele cheie ce intervin in amenajarea camerei bebelusului.

Siguranta
Confortul si siguranta sunt elementele cheie ce intervin in amenajarea camerei bebelusului. Razele soarelui din timpul diminetii pot sa deranjeze somnul celui mic, acest lucru fiind valabil si pentru un felinar de noapte ce-i lumineaza camera sau pentru zgomotul produs de trafic, care il poate face irascibil. Umbrele unui copac de langa fereastra pot speria copilul. Un patut asezat langa fereastra este destul de periculos deoarece copilul se poate catara si sa cada afara. Acestea sunt doar cateva lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand amenajezi camera bebelusului.
Pericole de evitat
  • Nu folosi accesorii ce sunt destul de mici pentru a putea fi inghitite sau obiecte ascutite.
  • Se gasesc o serie de vopseluri si modele de tapet, nontoxice, ce se potrivesc foarte bine in camera copilului, asadar este indicat sa alegi aceste tipuri.
  • Evita sa amplasezi lampadare si ascunde toate prizele si intrerupatoarele sau alege unele ce sunt prevazute cu protectie pentru copii.

Amenajarea camerei bebelusului este un proces destul de important. Acest lucru inseamna confirmarea unui nou membru de familie, a unui nou inceput de viata. Transforma camera intr-una memorabilia. Insa, nu uita ca nu trebuie sa investesti sume foarte mari de bani pentru amenajarea acestei camere, deoarece copiii cresc foarte repede si va fi nevoie sa reamenajezi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.