Setari Cookie-uri

6 greseli intalnite in amenajarile interioare

Deoarece amenajarile interioare ridica o serie de probleme iti oferim cateva sfaturi prin care vei putea evita cele mai frecvente greseli.

5. Functia urmeaza forma
Ordinea ar trebui sa fie inversa, deoarece functiunea este cea care dicteaza aspectul. Iata cateva exemple concrete:
-O canapea cu tapiterie delicata intr-o incapere in care se afla si animale de casa este un lucru pe care trebuie sa-l eviti.
-In cazul biroului este gresita amplasarea unei mese de birou de dimensiuni mici pentru a castiga spatiu pentru alte piese de mobilier precum o canapea pentru invitati. Acest lucru nu este recomandat deoarece intr-un birou, masa de lucru este piesa de mobilier esentiala si acesta este spatiul in care iti desfasori toata activitatea.
Inainte de a amenajare trebuie sa ai in vedere la ce va folosi incaperea in cauza. Trebuie sa te gandesti la persoanele care vor folosi spatiul si cu ce scop.
6.Frica in privinta deciziilor decorative
Cauti lucrul “perfect” si simti ca ai nevoi de parerea tuturor? Iti amintim ca intotdeauna vor exista lucruri noi din care vei putea alege. Intrebandu-ti toti prietenii, membrii familiei si fiecare consultant din magazinele de mobilier nu vei face altceva decat sa te zapacesti. Daca in mod constant vei cauta materialele perfecte si vei avea nevoie de parerile tuturor, te vei descuraja si iti va fi cu atat mai greu sa te hotarasti. Asadar, nu-ti mai fie teama si apuca-te de treaba!
Citește și:

Succes!

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.