Setari Cookie-uri

Ce trebuie sa eviti in amenajarea locuintei

Iti oferim cateva idei legate de lucrurile pe care trebuie sa le eviti cu orice pret atunci cand iti amenajezi locuinta.

Nu iti cheltui bugetul pe piese de mobilier sau decoratiuni care sunt la moda. Tendintele apar si dispar foarte repede. Investeste in obiecte ce vor fi potrivite pentru o perioada mai lunga. Cu clasicul nu vei gresi niciodata.
Nu uita de detalii
Nu te limita la zugravitul peretilor si la amplasarea mobilierului. Nu uita ca detaliile sunt cele care iti vor transforma stilul de amenajare intr-unul special. Achizitioneaza corpuri de iluminat cu forme interesante, aranjeaza-ti cartile intr-un mod ingrijit, adauga perne decorative, lumanari parfumate si flori.
Nu pastra piese de mobilier ce nu se potrivesc
Daca ai mostenit sau doar te-ai trezit cu o serie de piese de mobilier care nu se potrivesc, cauta o metoda prin care sa le pui in relatie. Vopseste mobilierul sau retapiteaza canapeaua.
Nu achizitiona piese inutile
Daca un obiect nu are o anumita functiune si crezi ca nu va rezista o perioada lunga, nu arunca banii pe fereastra.
Amenajarea trebuie sa fie un proces distractiv. Nu uita sa iei in considerare si aceste sfaturi, ce te vor ajuta sa eviti unele greseli foarte frecvente.
Succes!

Un articol de Reka Rozsnyai
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.