Setari Cookie-uri

Apartamentul parizian

Imaginea unui apartament frantuzesc ne trimite cu gandul la intrigi, romantism si rafinament european.

4. Motive decorative foarte frecvente si usor de gasit includ cocosi, irisi, castele, scene pastorale, vederi ale turnului Eiffel sau imagini cu barci pe Sena.
5. Piesele de mobilier si accesoriile ar trebui sa arate vechi si folosite, insa niciodata neingrijite.
6. Mobilierul ar trebui sa fie tapitat cu tesaturi frumoase, cu detalii spectaculoase si sa prezinte picioare sculptate.
7. Catifeaua, damascul, brocartul, matasea si stofa traditionala sunt toate prezente in camerele pariziene.
8. Orice dormitor amenajat in stil parizian este prevazut cu o masuta de toaleta. Poti oferi o imagine de lux unei masute foarte simple, imbracand-o in matase si adaugand oglinzi, accesorii de epoca si sticlute pentru parfumuri.
9. Pardoseala din lemn masiv este vopsita intr-o nuanta inchisa, peste aceasta fiind amplasate covoare orientale ce ofera o imagine invechita si plina de culoare.
10. Pentru accesorii foloseste oglinzi de epoca de dimensiuni mari, elemente arhitecturale precum coloane sau nise, ceasuri, perne decorative din matase, candelabre elegante, flori, plante si obiecte de portelan.
Interioarele pariziene ne trimit cu gandul la eleganta si farmecul stilului european. Folosind unele dintre elementele precizate in acest articol vei reusi sa aduci putin din imaginea Parisului in locuinta ta.
Succes!

Un articol de Reka Rozsnyai
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.