Setari Cookie-uri

Un aer mediteranean in locuinta ta

O categorie aparte a amenajarilor in stil mediteranean ne este oferita de locuintele toscane, din centrul Italiei. Incaperile amenajate in stil toscan se inspira din elementele naturii.

Sufragerie in stil toscan O categorie aparte a amenajarilor in stil mediteranean ne este oferita de locuintele toscane, din centrul Italiei.
Incaperile amenajate in stil toscan se inspira din elementele naturii. Pereti de piatra, accesorii complicate din fier forjat, pardoseli din marmura, constituie doar cateva din minunatele elemente ale acestui stil de amenajare.
Deoarece, aproape oricine se poate imagina intr-un asemenea spatiu linistitor, nu este de mirare faptul ca stilul toscan are un foarte mare succes in locuintele de astazi.
Atractia este oferita de simplitate. Combinand piese confortabile, uzate si mult iubite, o incapere devine calduroasa si primitoare. In astfel de incaperi nu exista nici o incercare de a realiza ceva pretentios.
Incepand cu vremurile Romei Antice, oamenii Dormitor si baie in stil toscan s-au mutat pe colinele frumoase ale Italiei centrale, pentru a se refugia de viata urbana, pentru a scapa de intrigile politicii, si pentru a imbratisa cultura idealizata a lumii rurale. Acesti oameni s-au bucurat de frumusetea naturii si au incorporat elementele ei in interiorul vilelor in care locuiau. Aceleasi elemente sunt cele care fac interioarele toscane sa fie atat de atragatoare si in zilele noastre.
Folosind materiale robuste care rezista in timp, imaginea oferita de stilul toscan este una rustica, calduroasa si primitoare. Nimic nu ar trebui sa fie stralucitor si nou.
Folosind materialele naturale gasite in aceasta zona a Italiei, locuinta toscana este construita din gresii si calcar, disponibile intr-o varietate de nuante. Marmura se gaseste din abundenta si se foloseste pentru detalii decorative, pardoseala, arcade si coloane sau pilastrii.
Pentru o imagine confortabila! Dormitor in stil toscan
Natura, este adusa in interiorul oricarei locuinte amenajate in stil toscan. Lemnul, piatra si culorile sunt elemente foarte importante.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.