Setari Cookie-uri

Oglinzile in spatiul contemporan

Este foarte usor sa oferi unui spatiu contemporan o imagine frapanta, prin adaugarea unei frumoase oglinzi de perete sau prin intermediul unei serii de oglinzi dispuse intr-un mod jucaus.

Pentru a mari la nivel vizual un spatiu contemporan, alege un loc de amplasare pentru oglinda sau pentru grupul de oglinzi, in asa fel incat sa capteze si sa flitreze lumina provenita prin intermediul ferestrei, sau de la o oricare alta sursa de lumina artificiala. Un spatiu cu o singura fereastra poate fi iluminat prin adaugarea unei oglinzi bine pozitionate. Inainte de a alege locul final al oglinzii, incearca mai multe locuri de amplasare, pentru a vedea ce unghi va avea cel mai mare impact.
Reflectarea obiectelor decorative
Obiectele decorative contemporane sunt elemente spectaculoase intr-o locuinta, dar daca acestea pot fi privite doar dintr-o singura parte a incaperii, nu vor putea fi exploatate la potentialul maxim. Daca ai un asemenea obiect decorativ contemporan, ce merita vazut din toate partile camerei, poti amplasa o oglinda sau o colectie de oglinzi pe peretele opus. Oglinzile vor permite ca acele obiecte sa fie vazute din diferite unghiuri, iar prezenta oglinzilor constituie o metoda superba de a adauga culoare si ingeniozitate spatiului contemporan.
Creeaza un luminator contemporan unic
Contrar pararii celor mai multi oameni, oglinzile pot fi plasate si in locuri mai putin obisnuite. Cu putina ingeniozitate si creativitate, oglinzile pot fi amplasate fara riscui pe un spatiu orizontal, cu scopul de a oferi imaginea unui luminator remarcabil. Aceasta tehnica decorativa este foarte impresionanta pe un perete inclinat sau tavan, reflectand ferestrele sau obiectele de arta contemporana.
Pentru a creea iluzia unui spatiu mai inalt, atarna oglinzi contemporane de la pardoseala pana la tavan. Oglinzile nu trebuie sa fie amplasate mereu la nivelul privirii, iar atunci cand sunt bine pozitionate, chiar si o singura oglinda poate schimba iluminarea si ambientul incaperii.
Daca iti place o imagine mereu schimbatoare in locuinta ta contemporana, ar trebui sa recurgi la oglinzi, transformandu-ti spatiul intr-unul remarcabil, care va provoca cu siguranta multe complimente.

Un articol de Reka Rozsnyai
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.