Setari Cookie-uri

Oglinzile in spatiul contemporan

Este foarte usor sa oferi unui spatiu contemporan o imagine frapanta, prin adaugarea unei frumoase oglinzi de perete sau prin intermediul unei serii de oglinzi dispuse intr-un mod jucaus.

O oglinda de perete constituie un accesoriu foarte placut in orice birou sau locuinta. Oglinzile sunt disponibile intr-o serie de marimi si stiluri cu scopul de a fi portivite pentru orice tip de amenajare si pentru orice buget. Daca doresti sa iti amenajezi locuinta sau biroul intr-un stil contemporan, urmatoarele sfaturi pot sa iti ofere idei noi. Oglinzile frumoase si de calitate superioara pot fi folosite in nenumarate moduri creative pentru a adauga dimensiune si decorativism spatiului contemporan. In loc de o simpla atarnare a oglinzii pe un perete gol, incearca ceva nou. Este foarte usor sa oferi unui spatiu contemporan o imagine frapanta, prin adaugarea unei frumoase oglinzi de perete sau prin intermediul unei serii de oglinzi dispuse intr-un mod jucaus.
Realizeaza un punct focal contemporan
O camera sau o zona amenajata in stil contemporan poate fi transformata intr-una uluitoare prin includerea unui punct focal care iti retine privirea, o oglinda de perete putand oferi o imagine la fel de spectaculoasa precum o pictura moderna sau un obiect de perete tridimensional. Poti avea in vedere amplasarea unei oglinzi contemporane de mari dimensiuni deasupra unei mese intr-un hol mare, si a unei sculpturi moderne pe masa din fata oglinzii pentru a realiza o expunere de mare efect.
Atunci cand o oglinda de mari dimensiuni in stil contemporan este folosita in combinatie cu o piesa moderna de mobilier, imaginea creata este una spectaculoasa. Oglinda de perete poate sa devina punctul focal al camerei atunci cand e combinata cu piese contemporane. Pentru o expunere si mai interesanta, pozitioneaza acest aranjament vis-a-vis de o fereastra prin care intra o cantitate considerabila de lumina naturala. Astfel, lumina va fi reflectata in intreaga incapere pentru a creea un ambient ce transmite buna dispozitie.
Iluzia unui spatiu mai mare
O singura oglinda de perete are caracteristica de a creea imaginea unui spatiu mai mare prin proprietatile sale reflective. O oglinda moderna sau o insiruire de oglinzi, pot fi pozitionate astfel incat sa reflecte lumina artificiala sau naturala, pentru a mari dimensiunile unei camere sau ale oricarui alt spatiu al locuintei sau al biroului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.