Setari Cookie-uri

Idei pentru reamenajarea bailor mici

Reamenajarea unei bai de dimensiuni reduse poate fi o sarcina destul de dificila. Din fericire exista unele metode moderne pentru a face acest lucru posibil, in asa fel incat rezultatele sa fie pe masura asteptarilor.

Baile de dimensiuni mici necesita piese mici si putine de mobilier.
Nu uitati sa indepartati orice polita, dulapior sau accesoriu inutil, deoarece nu doriti ca baia dumneavoastra sa para ingramadita.
Chiuveta ar trebui sa fie de dimensiuni reduse si, preferabil, neprevazuta cu masca. Cu cat se vede mai multa pardoseala cu atat spatiul pare mai mare.
Dulapioarele trebuie sa fie suspendate, preferabil coltare, iar daca acestea sunt prevazute cu usi, sa fie vopsite in asa fel incat sa se potriveasca cu culoarea peretilor.
Renuntati la cada de dimensiuni mari in favoarea unei cabine de dus cu usile transparente.
Plasati o oglinda de mari dimensiuni deasupra chiuvetei deoarece aceasta va reflecta toata lumina, si va creea iluzia de adancime. Puteti avea in vedere si o serie de oglinzi aranjate in mod artistic in locul uneia de dimensiuni mari.
Iluminarea este de asemenea un factor foarte important in amenajarea baii. Daca baia dumneavoastra nu este prevazuta cu o fereastra, alegeti iluminarea incandescenta in favoarea celei fluorescente.

Un articol de Reka Rozsnyai
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.