Setari Cookie-uri

5 idei simple pentru reamenajarea unui apartament

Care sunt ideile de care trebuie sa tinem cont atunci cand (re)amenajam apartamentul?

Alternati cate doua seturi de huse pentru pernele decorative – unul pentru primavara/vara, altul pentru toamna/iarna. Faceti la fel si cu draperiile. O culoare ivorie poate fi o optiune neutra pe cand o culoare vie poate da o nota de prospetime intr-un alt anotimp.
Schimbati vesela in functie de sezon. Astfel, in cel cald recurgeti la cele viu colorate, pe cand in sezonul rece optati pentru cele neutre, clasice.
In anotimpul rece schimbati iluminatul intr-unul mai cald.
4. Avand in vedere ca exista atat de multe tipuri de materiale pentru decoratii cum alegeti? Aceste sfaturi sper ca va vor ajuta:
  • Bumbacul suporta foarte bine o serie de imprimeuri si este un material potrivit pentru draperii, mobilier, si accesorii.
  • Catifeaua este un material oficial si se gaseste in foarte multe culori. Cu toate ca se creeaza impresia de lux si eleganta, catifeaua este un material foarte durabil
  • Materialele din poliester pot fi cusute in asa fel incat se imite fibrele naturale. Pot fi utilizate pentru benzi interesante de draperii.
5. Apartamentele de mici dimensiuni, de cele mai multe ori, nu au destule spatii de depozitare.
Atarnati un panou din material textil in fata unei etajere pentru a ascunde suluri de hartii, unelte sau o serie de obiecte pe care nu doriti sa le vedeti tot timpul.
O cutie putin adanca, poate fi depozitata sub pat, daca spatiul permite, in care se pot pune diverse obiecte pe care nu le folositi tot timpul.
Este ideala alegerea unor comode si noptiere cu sertare in care si pe care se pot depozita diverse obiecte, cu scopul de a economisi cat mai mult spatiu.
Un articol de Reka Rozsnyai
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.