Setari Cookie-uri

Canapeaua din living!

Elementul central al unui living este canapeaua. Atunci cand intram intr-o camera de zi primul lucru pe care il observam este canapeaua din amenajare. Aceste piese de sedere dau, de cele mai multe ori, tonul amenajarii incaperii in cauza.

- Pe langa toate aspectele mentionate mai sus, este foarte importanta si nuanta canapelei. Deoarece canapeaua este elementul central al unui living, ea trebuie sa fie impecabila din toate punctele de vedere. Astfel, nuanta acestui corp trebuie sa se asorteze cu restul culorilor din incapere, sa fie placuta si calda. De obicei, aceasta trebuie sa beneficieze de o culoare mai deschisa decat cea a pardoselii si sa intre intr-un contrast placut cu peretii. In plus, nu sunt de neglijat nici draperiile sau perdelele. Acestea trebuie sa formeze un tot unitar de culoare.
- Pe langa aceste aspecte, un lucru foarte important este confortul. Testati canapeaua inainte sa o cumparati deoarece trebuie sa va simtiti foarte bine in ea.
Si pentru ca este perioada schimbarilor in locuinta va uram succes in alegerea canapelii ideale pentru spatiul si stilul din casa voastra!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.