Setari Cookie-uri

Canapeaua din living!

Elementul central al unui living este canapeaua. Atunci cand intram intr-o camera de zi primul lucru pe care il observam este canapeaua din amenajare. Aceste piese de sedere dau, de cele mai multe ori, tonul amenajarii incaperii in cauza.

Elementul central al unui living este canapeaua. Atunci cand intram intr-o camera de zi primul lucru pe care il observam este canapeaua din amenajare. Aceste piese de sedere dau, de cele mai multe ori, tonul amenajarii incaperii in cauza. Pentru a va surprinde familia si prietenii cu o imagine de efect in living, trebuie sa alegi cea mai potrivita canapea. Si pentru a face acest lucru, trebuie sa ti cont de cateva aspecte foarte importante:
- In primul rand trebuie sa masori foarte bine locul in care vei pune canapeau. Exista cazuri in care, piesa de mobilier achizitionata, nu se incadra perfect in locul destinat acesteia. Astfel, pentru a nu incomoda traficul din incapere (mai ales atunci cand livingul este destul de modest ca suprafata), canapeaua trebuie sa se incadreze foarte bine in incinta respectiva.
- Viziteaza mai multe showroom-uri si studiaza mai multe modele inainte de a face o alegere. Nu este recomandat sa risti sa achizitionezi ceva, in care sa investesti o suma mai mare decat merita. Cel mai bine este sa studiezi ofertele pietei si sa nu te grabesti sa faci o alegere decat atunci cand esti sigur de ea.
- Indiferent cat de mult iti place un anumit model de canapea, trebuie sa alegi doar modelul care se potriveste stilului din casa ta. Daca ai o locuinta decorata modern, alege o canapea moderna. In cazul in care decorul este clasic, alege acelasi design si stil pentru canapeaua ta.
- In livingurile generoase, sunt premise toate tipurile de canapele. In schimb, situatia se complica atunci cand discutam de spatii mai modeste. In acest tip de incinte, trebuie sa optati pentru modele aerisite si extensibile. In cazul in care aveti musafiri puteti rezolva foarte simplu problema unui loc in plus de dormit.
- Un alt aspect la care trebuie sa fiti foarte atenti este modul in care a fost realizata aceasta. Adica, nu conteaza numai aspectul ci si calitatea!
- In cazul in care aveti copii mici, sau daca folositi corpul si ca pat pentru noapte, trebuie sa o alegeti dintr-un material foarte rezistent, care se curate foarte bine. De obicei, pe eticheta pozitionata pe aceasta trebuie sa fie specificat materialul in care este tapitata. Acesta trebuie sa fie rezistent si de calitate superioara.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.