Setari Cookie-uri

Evolutia sufrageriei!

Sufrageria este denumita in zilele noastre, de majoritatea oamenilor, living. Aparitia acestei noi denumiri se datoreaza modificarilor si schimbarilor aparute, pe parcursul timpului, in cadrul sufragerie. Daca in urma cu mult timp sufrageria reprezenta incaperea cea mai protejata a unei case, astazi ea este cea mai populata camera a oricarei locuinte.

Vitrinele masive au disparut, odata cu ele si bibelourile de portelen de altadata. Astazi, regasim in living mobilier minimalist sau modern etc., cu design spectaculos, obiecte decorative in diverse stiluri si pentru toate gusturile. Ca si altadata, elementul central al livingului este tot canapeau, numai ca aceasta se prezinta astazi intr-un design nou, foarte variat atat ca forme cat si ca nuante. Au aparut puff-urile care inlocuiesc in multe incaperi scaunele. Mesei de 12 persoane i s-a acordat un spatiu special in casa, denumit dinning.
Destinatia livingului este foarte variata. Acesta reprezinta zona de zi a casei, unde se reuneste familia pentru a discuta, a servi desertul, pentru a se uita la tv. In living sunt primiti oaspetii casei si tot aici se petrec cele mai frumoase moment alaturi de cei dragi.
Transformarea sufrageriei in living se datoreaza in primul rand nevoii oamenilor de libertate si nonconformism. In al doilea rand se datoreaza designerilor de mobilier care propun mereu noi tendinte si teme. Care reusesc sa educe familiile, sa le ofera o viata noua, plina de relaxare si optimism.
In ziua de astazi sufrageria este decorata si amenajata dupa principii noi, care tin, in mod special, de viziunea fiecarui om in parte, de stilul de viata, cultura si ocupatie!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.