Setari Cookie-uri

Cum alegem obiectele decorative

Obiectele decorative au rolul de a imbunatati si de a completa decorul unei locuinte. Desi pare extrem de simplu sa alegem obiectele decorative, trebuie sa stim ca achizitionarea acestora necesita atentie si se realizeaza in functie de cateva reguli stricte.

- Drept obiecte decorative pot fi si lampile sau vazele pentru flori. Lampile sau veiozele trebuie sa ofere, pe langa completarea decorului si lumina necesara incaperii respective. Si vazele pentru flori pot avea atat rol decorativ cat si functional. Alese in nuantele potrivite, acestea reusesc sa ofere unui interior originalitate si dinamism.
- Pentru a crea o imagine eleganta si pozitiva in interiorul casei, obiectele decorative trebuie sa prezinte aceeasi linie de design si sa aibe la baza aceeasi nuanta cromatica. De exemplu, daca decorul este realizat pe baza liniilor drepte, totalitatea obiectelor decorative trebuie sa se prezinte in linii curbe pentru a echilibra imaginea in cauza.
- Cu ajutorul decoratiunilor de interior putem ascunde anumite defecte ale peretilor care nu permit o rezolvare rapida, adica, o pata pe perete poate fi ascunsa cu mare succes de un tablou cu o tema potrivita designului propus de incaperea respectiva.
Astfel, in cazul in care nu ati reusit inca sa va uimiti cunostintele prin piese de mobilier si finisaje moderne, puteti apela la varianta decoratiunilor de interior si veti avea un succes garantat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.