Setari Cookie-uri

Sa intampinam cum se cuvine Pastele!

Pastele este una dintre cele mai frumoase si asteptate Sarbatori ale anului! Nici nu trece bine iarna si asteptam cu mare nerabdare sa ne pregatim sufletul si casa pentru Sarbatoarea de Paste, pentru ouale rosii si pentru cozonacii mai gustosi ca de obicei!

Tinand cont de nuantele bucatelor, este bine sa alegeti o fata de masa alba si servete intr-o nuanta simpla de verde, chiar nuanta intalnita la vesela. O optiune foarte eleganta sunt combinatiile de alb (fata de masa) si vesela verde, portocalie sau albastra. Decorul va fi foarte reusit si plin de prospetime!
Pregatirea casei
De Paste, locuinta trebuie sa fie impecabila atat la exterior cat si la interior! Pentru exterior asigurati-va ca ati pus jardinierele cu flori, asigurati-va ca gazonul din curte este taiat, ca florile din fata casei sunt curatate. Gradina trebuie sa fie in perfecta ordine si curatenie.
In privinta interiorului, o atentie deosebita trebuie sa-I acordati locului de servit masa. Incaperea respectiva trebuie sa fie bine aerisita, libera, elementul central fiind masa de Sarbatoare. Astfel, in cazul in care aveti foarte multe obiecte decorative este bine sa le ascundeti pentru cateva zile si sa pozitionati in locul lor cosulete cu oua vopsite, fructe si ciocolata. Daca incinta respectiva este aglomerata de mobila, incercati macar cateva scaune si un fotoliu sa le mutati deoarece, atunci cand vor sosi musafirii, nu veti putea circula fluent .
Un alt sfat pe care il puteti aplica pentru a organiza Pastele intr-un decor perfect este acela de a ascunde pernutele docurative de pe canapeaua si fotoliile din living. Deoarece este o Sarbatoare Crestina, trebuie sa cream armonie si in locuinta, asa ca anumite obiecte si accesorii care ofera farmec unei zile obisnuite din an, intr-o zi speciala pot incarca imaginea casei. Sfatul este valabil pentru toate obiectele care nu-si au rostul in aceasta frumoasa zi!
Si daca am terminat cu pregatirile, va uram Paste Fericit, caldura si lumina in suflet alaturi de cei dragi!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.