Setari Cookie-uri

Idei de cadouri pentru Paste!

Cea mai dificila decizie, pe care trebuie sa o luam in aceasta perioada, este in privinta cadourilor simbolice pentru cei dragi!

- Daca tot vorbim de arta, trebuie sa recunoastem ca si barbatii au inclinatie catre frumos. Asa ca, un obiect pentru decor ales dintr-un magazin cu antichitati, va reusi sa atraga atentia si sa incante atat imaginea proprietarului cat si imaginea casei. Aici aveti o gama extreme de variata din care sa alegeti.
- Tot persoanele de sex masculin, se bucura foarte mult de o sticla cu un vin bun si rafinat. Sigur Sarbatoarea de Paste va fi mult mai placuta daca ii veti face acest cadou “simbolic”. Nu trebuie decat sa aflati ce preferinte are.
- Un alt cadou care v-ar inveseli prietenul, varul, tatal etc. ar fi un cd cu muzica preferata. In cazul acesta puteti tine cont de gusturile, pasiunile si varsta persoanei in cauza. Trebuie sa alegeti stilul care sa ii faca placere. Cu siguranta ca, de cate ori va asculta cd-ul se va gandi la tine cu bucurie!
Si daca am reusit sa va dam cateva idei in plus, nu ramane decat sa faceti o lista si sa plecati la cumparaturi doarece Pastele se apropie!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.