Setari Cookie-uri

Idei de cadouri pentru Paste!

Cea mai dificila decizie, pe care trebuie sa o luam in aceasta perioada, este in privinta cadourilor simbolice pentru cei dragi!

Cea mai dificila decizie, pe care trebuie sa o luam in aceasta perioada, este in privinta cadourilor simbolice pentru cei dragi!
Indiferent de tipul cadoului pe care dorim sa il achizitionam in numele “Iepurasului “, trebuie sa mergem la cumparaturi din timp. Daca lasam aceasta etapa pe ultima suta de metri, s-ar putea sa nu ne bucuram foarte mult apropiatii! Cu membrii familiei este putin mai usor deoarece este imposibil sa nu stiti de ce au nevoie sau ce isi doresc. Ce facem insa cu prietenii sau rudele foarte apropiate? Cum alegem cadourile cele mai potrivite?
In primul rand trebuie sa evitati sa le cumparati accesorii vestimentare. Fiecare are o masura anume si niste gusturi aparte, deci este bine sa nu riscati. Pentru aceasta sarbatoare puteti apela la obiecte pentru casa sau decoratiuni.
Pentru ele
- Pentru ca femeile iubesc arta, un tablou cu o tema optimista si care sa se incadreze in ambientul din casa va fi o alegere reusita. Si acesta trebuie ales in functie de stilul de viata si de personalitate persoanei in cauza. Daca mama, sora sau prietena voastra este o persoana dinamica si nonconformista, atunci apelati la un tablou cu un model dinamic, alcatuit din linii drepte si curbe. Poate fi realizat in doua nuante contrastante sau in mai multe culori vi. Pentru doamnele cu un stil de viata echilibrat si cald, puteti opta pentru un peisaj cu anotimpul preferat. Sigur isi va aduce aminte ca este de la tine!
- Tot pentru sexul frumos sunt ideale cadourile care constau in rame foto sau in decoratiuni pentru casa. In aceasta categorie intra foarte multe obiecte, de la statuete si vaze pana la decoratiuni simbolice pentru peretii casei. Nu uitati sa alegeti cadoul in functie de amenajarea locuintei respective: nuante asortate, marime potrivita, tema specifica sarbatorii in cauza.
- O alta varianta, care va avea mare succes, consta in seturile de bucatarie. Puteti merge intr-un magazin specific si alege cele mai fine cesti de cafea sau cele mai delicate pahare. Este imposibil sa nu fi observant de ce duce lipsa in bucatarie!
Pentru ei
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.