Setari Cookie-uri

Decoreaza-ti casa pentru Paste!

Mai sunt cateva zile si sarbatorim Pastele! Pentru a ne bucura asa cum se cuvine de Sfanta Sarbatoare, trebuie sa ne pregatim sufleteste si sa ne decoram casa in spiritul Pastelui!

Masa trebuie decorata cu o fata alba si cu servete cu tema specifica (oua, iepurasi, flori, cosulete etc.). Este bine sa realizati un contrast intre fata de masa, tacamuri, vesela si servete. Cele mai potrivite nuante pentru decorul de Paste sunt rosu, alb, verde, galben si albastru. Puteti incepe organizarea dupa nuanta predominanta a oualelor. Daca aveti foarte multe oua vopsite in rosu, atunci apelati la servete rosii, vesela si tacamuri in aceeasi nuanta iar fata de masa trebuie sa fie alba si eleganta. Daca nuanta predominanta a oualelor va fi verde, atunci aveti posibilitatea sa amenajati restul in nuante rosii si albe. Ceea ce trebuie sa aveti in vedere este regula de a nu impodobi masa in mai mult de trei nuante. Alegeti albul, iar celelalte doua culori in functie de preferintele voastre si ale familiei voastre.
Nu uitati sa pozitionati in bucatarie stergare cu model tematic si in dormitor lumanari in formele amintite mai sus. Pentru ca totul sa fie perfect nu trebuie sa uitati de cadourile pentru cei dragi si de bucatele traditionale! Succes si spor la pregatiri!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.